Prova-på-rep 31 januari

Välkommen på ett prova-på-rep med V-Dala spelmanslag. Vi spelar svensk folkmusik till dans och konsert!

Vi repar från 19.00 – 20.30 på V-Dala nation, våning 3 (ingång via puben). Om du ej har kårleg behöver du meddela innan att du kommer. Detta så att vi kan skriva upp dig på en lista. I övrigt är det bara att dyka upp.

Vi lär ut en låt på gehör, fikar och berättar lite om spelmanslaget.
Läs mer här: https://v-dalaspelmanslag.se/wp/vill-du-spela-med-oss/

Välkomna önskar spelledare Hannah Sundkvist och Mattias Walla
————————————————————–

Are you intrested in folk music? Do you play an instrument? You should come pay with us in V-Dala spelmanslag! The 31th of Januari we have a try on rehersal, 19.00-21.00 in the big hall at V-Dala. We lern a new tune so everybody is at the same level and play some traditional tunes. Then there´s free fika and probably jam session and dancing for those who whant. You should defenetly come!!

Lämna ett svar