Den gamla hemsidan tar julledigt

I torsdags avslutade vi terminen med ett terminsmöte och gröt.  Några bra förslag kom in, som att ändra GG-tiden till stämrep eller för avancerad utlärning och då får mer tid för samspel på repen. Torgny är vår nya EPTUansvariga och första EPTU blir redan den 24 januari. Den 21-22 februari åker vi och spelar på Umeåfolk. Resebidrag kommer att ges!

Inspelningar

Vår gamla hemsida har gått på semester och kommer troligen INTE att börja jobba igen! Det innebär att vi passar på att lansera den nya hemsidan inom kort! Inspelningar finner du tills vidare i arkivet eftersom dessa ännu inte är överförda till den gamla hemsidan! Kanske har du lite extratid under julledigheten att titta in de nya arrangemangen.

http://arkiv.v-dalaspelmanslag.se/?fbclid=IwAR1UBUIN7N0uP5-JozaVBtpzRdyrMpgFX0f-T4EVDsH4ca_ot9uXrh9116I

I vår kommer det ”nya” heta låtar. Bland annat blir det halling, slängpolska, boda- vallåts- och värlmandspolskor.

God jul önskar styrelsen och tack för en jätterolig termin tillsammans med mycket bra musik!

Image result for jul spelmän

 

 

Lämna ett svar