För nya medlemmar

Repetitioner

Vi övar varje torsdag i stora salen på V-Dala nation. Ingång via puben och upp för trapporna till våning tre. Repet är indelat i tre olika delar:

Kl 18.00–19.00 GG-tid (Gamla Godingar) – repetition av redan utlärda låtar i ett långsammare tempo
Kl 19.00–20.30 Huvudrep med spelledarna
Kl 20.30–21.00 Fika och mingel följt av jam i någon av salarna på våning två

Vad spelar vi?

Vilka låtar som lärs ut under GG-tiden och huvudrepet hittar du under fliken ”Medlemmar/rep-spelkalender”. Vi mailar också ut information inför varje reptillfälle. Du kan lyssna till alla låtarna under Medlemmar/inspelningar. Om du spelar ett ackordinstrument finns ackorden samlade i ett ackorddokument. Medlemmar/ackorddokument.

Hur fungerar det?

Vi lär ut låtar på gehör, övar på danssväng, samspel och spelglädje. En del arrangemang av låtar övas också in som t.ex. inför studentspelmanslags-VM. Vi tillhandahåller inte instrument utan du behöver ett eget instrument med till repen.

Avgift

Medlemsavgiften ligger på 50kr per termin och betalas enklast via swish till 0708678194(Alice Elmdahl), märk ”spelmanslaget” och ditt namn. Meddela gärna vår kassör om det behövs inbetalning via bankgiro.

Fyll gärna i vårat Medlemsformulär

Få information

Gå även med i vår facebookgrupp V-dala spelmanslag och skriv upp dig på vår maillista genom att kontakta vår It-ansvarige.

Kom igång

Kontakta vår ordförande om du inte har nationsleg, så att vi kan skriva upp dig på gästlistan. Om du har nationskort är det bara att komma på vilket rep som helst oanmäld. Men maila gärna oss spelledare, så att vi inte missar dig. Ibland är vi uppåt 40 personer på repen.

Fika

Alla medlemmar förväntas göra fika en gång per termin. Vice ordförande är ansvarig för detta, men det går bra att själva skriva upp sig på ett pass under medlemmar/fikalista.

Spelningar

Om du vill vara med på en spelning skriver du upp dig i ”Anmäl dig till spelnings”dokumentet. Om du vill veta mer om spelningen som tid, plats och låtar som ska spelas går du in på ”information om spelning”.