Vill du spela med oss?

Repetitioner

Vi övar varje torsdag i stora salen på V-Dala nation. Ingång via puben och upp för trapporna till våning tre. Repet är indelat i tre olika delar:

Kl 18.00–19.00 GG-tid (Gamla Godingar) – repetition av redan utlärda låtar utav någon annan medlem i laget än spelledarna.
Kl 19.00–20.30 Huvudrep med spelledarna
Kl 20.30–21.00 Fika och mingel följt av jam i någon av salarna på våning två

Vad spelar vi?

Vilka låtar som lärs ut under GG-tiden och huvudrepet hittar du under fliken ”Medlemmar/repkalender. Låtar som redan har lärts ut och kommer att spelas på årets konserter hittar du under ”Medlemmar/inspelningar”.

Hur fungerar det?

Du är välkommen oavsett vilket instrument du spelar eller hur länge du hållit på. Vi lär ut låtar på gehör, övar på danssväng, samspel och spelglädje. En del arrangemang av låtar övas också in som t.ex. inför studentspelmanslags-VM.

Avgift

Medlemsavgiften ligger på 50 kronor per termin och betalas enklast på våra rep. Annars till Bankgiro 802-6460 eller swish 073-593 58 88 . Märk betalningen med: Spelmanslaget 31 + namn. Meddela vår kassör eller ordförande vid inbetalning via bankgiro.

Kom igång

Kontakta vår ordförande om du inte har nationsleg så att vi kan skriva upp dig på gästlistan. Om du har nationskort är det bara att komma på vilket rep som helst oanmäld. Men maila gärna oss spelledare, så att vi inte missar dig. Ibland är vi uppåt 40 personer på repen.

Få information

Gå även med i vår facebookgrupp V-dala spelmanslag och skriv upp dig på vår maillista genom att kontakta vår It-ansvarige.

Om du har några frågor går det bra att vända sig direkt till våra spelledare eller ordförande. Du väljer själv vilka delar av repen som du vill vara med på.