EPTU med Philochoros och V-dala spelmanslag 04/05/23

EPTU med Philochoros och V-dala spelmanslag 04/05/23
For English, scroll down.
På detta EPTU med Philochoros och V-dala spelmanslag bjuds det på konsert med både dans och musik. Under våren har vi jobbat både enskilt och gemensamt med dans och musik på scen. Danssidan bjuder på en blandning koreografi och improvisation i en egen tappning, medan musiksidan spelar upp arrangemang i såväl helgrupp som mindre grupper.
Detta evenemang passar dig som bara inte kan få nog av folkmusik och folkdans, och för dig som är nyfiken på att veta mer om vad folkmusik är! Kanske vill du testa på att dansa folkdans, eller bara njuta av ljuv musik i olika arrangemang.
17.30 Dörrarna öppnar
17.45 Folkdansutlärning
19.00 Konserten börjar
20.10 V-Dala spelmanslag spelar till dans
21.00 Fortsatt danskväll till öppen spellista
Inträde med kontant eller Swish:
Ordinarie och student: 50 kr
Barn 0-18: Gratis
Ej krav på nationskort.
Caféet är öppet under kvällen. Baguetter och fika kommer finnas till försäljning!
Ingång till V-Dala nation sker från Sysslomansgatan. Salen är tillgänglig för rullstolsburna.
Hoppas vi ses där!
——————–
English version:
EPTU with Philochoros and V-dala spelmanslag 04/05/23
This EPTU, Philochoros, and V-dala Spelmanslag invite you to a concert with both dance and music. During the spring, we both collaborated and worked individually with dance and music on stage. Philochoros offers a mix of choreography and improvisation in its own style, while V-dala Spelmanslag plays arrangements with the whole group, and in smaller groups.
This event is for those who just can’t get enough of folk music and folk dance, and for those who are curious to know more about what folk music is! Maybe you want to try folk dancing, or just enjoy sweet music in different arrangements.
17:30 Doors open
17:45 Learn how to dance a swedish folk dance
19:00 Concert begins
20:10 Dance to V-Dala spelmanslag
21:00 More dancing!
Tickets are sold on site via cash or Swish:
Ordinary and students: 50 kr
Children 0-18: free!
No need for a nations card.
The cafe will be open during the evening, with fika and sandwiches for sale.
Entrance to V-Dala nation from Sysslomansgatan. The concert hall is wheelchair accessible.
Hope to see you there!