Rephelg (21-22 sept)

Välkomna på rephelg med spelmanslaget! Vi åker gemensamt till dansföreningen Philochoros stuga Stornoret vid Fjällnora, och repar in repertoaren till VM, äter god mat, jammar, badar och har det allmänt gött. 

Samåkning i bilar från stan, samling kl 10.00, uppsamling till exempel vid Katalin/centralstationen – mer exakt info kommer- och det kommer även att vara möjligt att få skjuts till/från bussen. Närmsta busshållplats är Funbo kyrka, buss nummer 809 mot Knutby. Återfärd efter lunch på söndagen. Säg gärna till mig om du har tillgång till bil och kan tänka dig att köra. 

Anmälan sker i fliken Boka spelning på hemsidan eller i facebook, se även till att eventuella allergier mm står med. Spelmanslaget bjuder på all mat under helgen och bensinpengar till de som kör.

 Det finns madrasser till ungefär 10 pers, så ta gärna med liggunderlag om du har. Ta mycket gärna med något gott till fika eller dessert! Mer info kommer i ett mail när det närmar sig. Tagga VM! Nu vinner vi hela köret! eller som fotbollslaget från min hemby uttrycker det – VI TAR DEM MED TRAKTORN! / Tove och resten av styrelsen

Lämna ett svar